Valokuvanäyttely

Esko Salmi ja Tauno Huotari harjoittelevat ahkerasti Hämeenlinnan Keinukamarin ohjatussa liikuntaryhmässä.

Vetreämpi vanhuus liikkumalla

Ikäihmiset haluavat yleensä asua kotonaan niin pitkään kuin mahdollista. Itsenäiseen asumiseen vaadittavaa fyysistä toimintakykyä voidaan ylläpitää voima- ja tasapainoharjoittelun avulla.
Mies katselee koivujen välistä.

Luonnon helmiä säilyttämässä

Suomessa on pian tasan neljäkymmentä kansallispuistoa, joiden luonnosta retkeilijät voivat nauttia. Arvokkaiden luontoalueiden säilyminen on ollut pitkälti aktiivisen kansalaistoiminnan ansiota.
Meripelastusseuran vapaaehtoiset ovat valmiina pelastustehtäviin, kunhan veneilykausi keväällä alkaa.

Vapaaehtoiset pelastavat vesillä

Vapaaehtoiset hoitavat neljänneksen Suomen vesialueiden pelastustehtävistä. Viime vuonna vapaaehtoiset meripelastajat auttoivat vesillä lähes 3500 ihmistä. Heistä 25 pelastettiin todennäköiseltä menehtymiseltä.
Mäntsälän Me itse -ryhmän Matti Vaaralahti

Nyt meitä kuunnellaan

Kehitysvammaiset kokivat, etteivät saa riittävästi ääntään kuuluviin heitä itseään koskevissa asioissa. Syntyi Me Itse ry, vammaisten ihmisten oma yhdistys, joka puolustaa heidän oikeuksiaan. 
Potilas aivokuvauksessa

Maailman parasta aivoinfarktien hoitoa

Aivoinfarktit ja aivoverenvuodot ovat kolmanneksi yleisin kuolinsyy Suomessa. Aivoverenkiertohäiriön sairastaa vuosittain 25 000 suomalaista, joista kuitenkin vain 4500 menehtyy vaivaan.
Reilun kaupan ruusukimppu

Eettisempi vaihtoehto kuluttajalle

Ensimmäiset Reilun kaupan kahvit ja teet ilmestyivät markettien hyllyille Suomessa vuonna 1999. Siitä valikoima on kasvanut ja nyt jo joka kolmas Suomessa ostettu ruusu tulee Reilun kaupan tilalta.
Ensiapukoulutuksessa harjoitellaan muun muassa pään sidontaa.

Ensiapukoulutusta jo 130 vuotta

Ensiaputaidot ovat nykyään kansalaistaitoja, joiden tärkeyttä korostetaan jo peruskoulussa. 1800-luvulla ensiavun opettaminen tavallisille kansalaisille oli kuitenkin mullistava ajatus.